Kontorshotell i Borås

I vårt kontorshotell K7 Community skapas framtidens kontor tillsammans med dig som hyresgäst. En miljö för samarbete, kreativitet och effektivitet. I K7 Community ingår allt, inklusive fibernät, i en fast månadskostnad som baseras på hyrd kontorsyta.

  • Aktivitetsbaserad arbetsmiljö
  • Mötesplats för affärer och nätverkande
  • Konferensmöjligheter
  • Takterrass med utsikt över Borås

 

Närområdet

K7 är ett attraktivt företagshus, väl exponerat och strategiskt beläget i Katrinedal, Borås. Fastigheten är lättillgänglig, med cirka 10 minuters gångavstånd till centrum och direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27. Här finns även busshållplats med bra förbindelser samt väl utbyggda cykelvägar. Annelundsparken, som bjuder in till sköna lunchpromenader, är en härlig grön granne.

 

Hyra kontorsyta i K7

I K7 erbjuds enskilda kontorslokaler i ett kontorshotell som består av gemensamma ytor som konferensrum, kök och pentry där du kan möta andra företagare i fräscha och moderna lokaler, samtidigt som du har tillgång till en enskild kontorsyta.

Att hyra kontor hos oss innebär att du får ett eget kontor, men slipper underhålla de gemensamma ytorna och lokalernas andra faciliteter. Du kan koncentrera dig på ditt företags kärnverksamhet. På så sätt har du alltid fräscha och moderna lokaler med avskild kontorsyta som endast du och ditt företag har tillgång till.

 

Fördelarna med att hyra plats i vårt kontorshotell

Här finns möteslokaler och andra gemensamma utrymmen där du kan möta andra hyresgäster eller hålla konferenser och kundmöten. Det finns flera fördelar med att hyra kontor i K7:

  • Egen kontorsyta
  • Fräscha gemensamma lokaler
  • Underhåll och faciliteter ingår
  • Bokningsbara konferenslokaler och möteslokaler

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om våra moderna och attraktiva kontorslokaler!

 


Kontakt
Patrik Hjert
Kund-/uthyrningsansvarig
Telefon: 033-29 01 92
Patrik Hjert
Mikael Pärleholt
Kontakt
Mikael Pärleholt
Förvaltningschef
Telefon: 033-29 01 97