Anpassad och flexibel butikslokal i Borås

Cernera är en ledande aktör inom fastighetssektorn i Borås. Vi producerar och utvecklar olika typer av fastigheter och lokaler, allt från bostäder till kontor, lager och butiker. Letar du efter en affärslokal i Borås är du varmt välkommen att kontakta oss. Med oss som fastighetsägare och kreativ partner får du en butikslokal som matchar dina önskemål och behov.

 

Butikslokal efter dina förutsättningar och önskemål

Det är viktigt att fundera över var din nya butikslokal ska ligga. Ibland är det viktigt med ett attraktivt läge i centrum och i andra fall är det viktigare med närhet till busshållplats, tillgång till kundparkering, grannar, konkurrenter och vilka människor som bor, handlar och arbetar i området.

Nästa fråga är hur stor lokal din verksamhet behöver. Vi har många flexibla planlösningar där lokalen kan anpassas efter affärsidén för att maximera butiksytan men även ge effektiva och smarta personalutrymmen och lagermöjligheter.

Kontakta oss med dina funderingar och frågor så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar din idé och verksamhet.

 

Läge, område och förutsättningar

Tillsammans med dig ser vi till att du får en affärslokal som passar din verksamhet perfekt. Vi tittar på läget, att lokalen har rätt förutsättningar med planlösning, tekniska krav, storlek som matchar behovet och en modern och ljus inredning. Vi går igenom avtal och hyra och hjälper dig genom hela processen så att du kan känna dig trygg och fokusera på verksamheten och kunderna.

 

Lediga lokaler i Borås

Vi har flera fastigheter i Borås. Hör av dig så berättar vi mer!Kontakt
Patrik Hjert
Kund-/uthyrningsansvarig
Telefon: 033-29 01 92
Patrik Hjert
Mikael Pärleholt
Kontakt
Mikael Pärleholt
Förvaltningschef
Telefon: 033-29 01 97