Efter flera lyckade rekryteringar letar vi nu efter en junior projektledare!

 

Vill du bli en del av ett etablerat fastighetsbolag som växlar upp inför en spännande tillväxtresa?

Efter flera lyckade rekryteringar letar vi nu efter en junior projektledare!

Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag. Under kommande år ska vi växa och tillsammans gå från lokal fastighetsförvaltare till att bli en nationell fastighetsutvecklare. Vi vill skapa hållbara och välanpassade verksamhets- och bostadsmiljöer där våra kunder trivs och kan utvecklas. Vi bygger, förädlar och förvaltar fastigheter samt bostäder sen fyra decennier – i dag är vi ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag.

Vi söker nu en Junior projektledare/koordinator inom förvaltning och projekt.

Detta är en ny roll där du kommer att ha en koordinerande administrativ roll. Din roll blir en viktig pusselbit i vår växande organisation. För att söka rollen ska du främst trivas med administrativa arbetsuppgifter, ha sinne för struktur, ordning och förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.

Din vardag kommer att bli varierande – ena dagen kan innebära administrativt arbete och kundkontakt, för att nästa dag innebära att stödja projektledarna i olika projekt.

Arbetet innebär att du får ett operativt ansvar där du kommer att:

  • Upprätta och följa upp kontraktshantering gentemot hyresgäster/bostadsköpare
  • Bistå administrativt vid myndighetskontakter
  • Säkerställa uppföljning av utförda arbeten i både projekt och förvaltning
  • Ha direkt kontakt med köpare av bostadsrätter
  • Bistå vid bildande av bostadsrättsföreningar
  • Följa upp kalkyler på lokalinvesteringar
  • Intern rapportering av projekten

Vem är du:
Som person söker vi en lagspelare som också kan arbeta självständigt. Du skall vara nätverks- och relationsskapande då detta är grunden i att koordinera arbetsuppgifterna. Du värderar service och god planering högt.

Vi kräver inte att du har erfarenhet av branschen däremot ser vi att du gärna har några års arbetslivserfarenhet.

Meriterande är erfarenhet av fastighets- och/eller byggbranschen.

Utbildningskrav:
Yrkeshögskola och/eller relevant högskoleutbildning. Utbildning är av yttersta vikt då man ska kunna arbeta i projektform samt kunna uttrycka sig gentemot myndigheter och kunder.

Vi erbjuder:
Vi har stark entreprenörsanda och är en jämställd arbetsplats. Hållbarare samhälle är Cerneras starka fokus där du kommer bidra. Vi erbjuder trevliga kollegor som gärna ses på en AW då och då och ser att du gärna kommer med. Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdssatsning, bra försäkringar och även sjukvårdsförsäkring.

Din arbetsplats blir vårt huvudkontor mitt på Stora Torget i Borås. Tjänsten är en provanställning på heltid och sista dagen att söka är 2021-12-03. Urval sker löpande.

Frågor kring tjänsten ställs till vår HR-chef Ann-Helen Segota via mail: Ann-Helen.Segota@Cernera.se.

Ansökan skickas in till jobb@Cernera.se.

Vi på Cernera jobbar med något av det viktigaste i människors liv – platserna där vi bor och platserna där vi arbetar. Det är här vi spenderar nästan all vår tid. Därför är det vår viktigaste uppgift att utveckla fastigheter där vi ger människor och företag förutsättningarna att nå sin fulla potential. Platser där de kan blomstra.

Kontakt
Ann-Helen Segota
HR- och Hållbarhetschef
Telefon: 033-722 11 23