Jobba hos oss

Vill du jobba på ett företag som ständigt drivs av nya utmaningar i alla dess former? Som fortsätter växa och som står inför stora förändringar och ytterligare expansion? Då vill du förhoppningsvis arbeta hos oss!

Cernera är ett av Västsveriges största fastighetsbolag som fortsätter växa - varje dag. Vi vill alltid ligga i framkant, med nya idéer och lösningar som förgyller vardagen för den breda massan. Därför söker vi alltid nya talanger som kan vara med och bidra i vår organisation. Tror du att du kan passa in hos oss? Skicka ett mail till jobb@cernera.se så hör vi av oss när vi har en möjlighet som passar just dig.

Just nu söker vi:

Entreprenadchef

Vill du leda innovativa byggprojekt för ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag? 

Som Entreprenadchef hos Cernera Fastigheter ansvar du för och stöttar byggprocessen från idé till färdigställande.

Om Cernera 

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag äger och bygger vi morgondagens bostäder och lokaler i utvalda tillväxtregioner. Där skapar vi attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. 

Vem söker vi?  

Vi söker en person som engagerar och motiverar andra. Du kommer få en ledande roll där vi förväntar oss en god kommunikativ förmåga, ett lösningsorienterat förhållningssätt och strukturerat arbetssätt. 

Vad erbjuder vi?  

Vi har ett dynamiskt arbetsklimat där vi stöttar och utmanar dig med spännande och innovativa projekt. Du kommer vara med på vår expansiva resa och utveckla nya bostadsprojekt där innovation och hållbarhet är viktiga pusselbitar för långsiktig lönsamhet. Vi är en värdedriven organisation med prestigelösa och inkluderande kollegor som bidrar och utvecklar din kompetens. 

Vad kommer dina arbetsuppgifter bestå av? 

Som Entreprenadchef på Cernera är du ansvarig för att driva och utveckla vår byggnationsprocess på ett strukturerat och effektivt sätt. 

Du utformar attraktiva projekt i nära samarbete med försäljningschef, projektchef och projektledare samt externa samarbetspartners och leverantörer. Ditt ansvar för projektens genomförandefas innefattar därefter upphandling, byggledning, samordning, ekonomisk uppföljning och kvalitativ höjd. 

Vad krävs för att du ska kunna söka rollen? 

Du arbetar idag i en liknande roll eller känner dig redo för nästa steg i karriären. Vi ser att du har en högskoleutbildning med inriktning bygg eller motsvarande och relevant branscherfarenhet. Du kan också förvärvat motsvarande kunskap genom tidigare erfarenhet av projekt- och byggledning inom bostadsproduktion. 

Vi ser även att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det förekommer formell kontakt och dokumentation på båda språk. Då möten och andra event kräver din närvaro är B-körkort ett måste.   

Sista ansökningsdatum är 29/11 och din ansökan skickar du till jobb@cernera.se 

Vid frågor kontakta vVD Martin Svärd 033-7221233 eller HR chef Ann-Helen Segota 033-7221123.

Vi ser fram emot din ansökan!