Trädgårdsstaden Hestra etapp 4

Trädgårdsstaden Hestra är ett samprojekt mellan Cernera och Mjöbäcks Entreprenad. Totalt får området 164 bostäder av varierande karaktär, allt från radhus till lägenheter i olika storlekar. Området är naturskönt beläget på attraktiva Hestra i Borås, med närhet till stadens centrum samtidigt som naturen finns inpå knuten.

Projekt: Trädgårdsstaden Hestra etapp 4
Adress: Symfonigatan 5, Borås

Allmän info

Trädgårdsstaden Hestra erbjuder ett varierat boende för olika skeden i livet. Här finns små, mysiga lägenheter för paret som flyttar hemifrån och slår sina påsar ihop. Större lägenheter till villaägarna som tröttnat på gräsklippning. Eller varför inte ett radhus där hela familjen får plats. Med ett varierat boende, stimulerande utemiljöer och möjligheter till aktiv fritid skapas ett tryggt och trevligt område där man inte bara bor utan lever, möts och trivs.

Tre minuter till sjö, joggingspår och skogspromenader. I stan.

Nu planeras fjärde och sista etappen på ett av Hestras bästa områden – ner mot sjön. Kan det bli bättre: Du lever mitt i det gröna med ulliga får runt knuten, tre minuters promenad till sjön med joggingspår och fiskebryggor, lekplats utanför köksfönstret, ett stenkast till områdets gym, bastu och badtunna men ändå nära till Borås city och 40 minuter till avenyn i Göteborg. Etapperna 1 och 2 är slutsålda och i etapp 3 finns endast ett fåtal lägenheter kvar. Etapp 4 är under försäljning. 

Bilden ovan visar hur den fjärde etappen kan komma att se ut se ut när den är klar.

Läs mer om projektet på Trädgårdsstaden Hestra.

Teknisk info

Antal planerade bostäder (totalt i projektet): 164 
Total bostadsarea: Ca 14 000 kvm 
Projektstart: Projektet pågår. 
Arkitekt: QPG Arkitekter 
Ägarandel: 50 %

Etapp 4: 

Antal planerade bostäder: 22
Total bostadsarea: Ca 1 660 kvm 

Projekt: Trädgårdsstaden Hestra etapp 4
Adress: Symfonigatan 5, Borås

Kontaktperson

Felix Smith Försäljningschef bostad Telefon: 033-29 01 91 Mobil: 0738-21 01 21 felix.smith@cernera.se

Intresseanmälan