Stallbacken etapp 2

I en av Borås mest attraktiva och centrala stadsdelar, Vasastaden, på Druvefors alldeles intill den grönskande Druveforskullen uppför Cernera Brf Stallbacken som omfattar två elvavåningshus med totalt 118 lägenheter, en vacker innergård i soligt läge och ett parkeringsgarage i två plan.

Projekt: Stallbacken etapp 2
Adress: Trandögatan 3, Borås

Allmän info

Intresset för Stallbacken etapp 1 har varit rekordstort. Efterfrågan på lägenheterna i etapp 2 är minst lika stor.

I en av Borås mest attraktiva och centrala stadsdelar, Vasastaden, på Druvefors alldeles intill den grönskande Druveforskullen uppför Cernera Brf Stallbacken som omfattar två elvavåningshus med totalt 118 lägenheter, en vacker innergård i soligt läge och ett parkeringsgarage i två plan.

Alla lägenheter får genomtänkta planlösningar, stort ljusinsläpp, högt i tak och rymliga inglasningsbara balkonger eller uteplatser. Bilen eller cykeln parkerar du torrt och tryggt i garaget och tar hissen direkt upp till ditt våningsplan – bekvämt och säkert.

Visionsbilderna ovan visar hur projektet kan komma att se ut. 

Säljstart för bostäderna i etapp 2 som omfattar 59 lägenheter inleddes under hösten 2016 och vi räknar med att det första lägenheterna i etappen blir klara för inflyttning i slutet av 2018.

Läs mer på www.stallbackenboras.se

Kort fakta

Antal planerade bostäder: 118 bostäder 
Total bostadsarea: Ca 8 000 kvm 
Projektstart: 2016 
Arkitekt: QPG Arkitekter 
Ägarandel: 100 %

Projekt: Stallbacken etapp 2
Adress: Trandögatan 3, Borås

Kontaktperson

Felix Smith Försäljningschef bostad Telefon: 033-29 01 91 Mobil: 0738-21 01 21 felix.smith@cernera.se

Lediga lokaler i denna fastighet:

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.