Stallbacken etapp 2

I en av Borås mest attraktiva och centrala stadsdelar, Vasastaden, på Druvefors alldeles intill den grönskande Druveforskullen uppför Cernera Brf Stallbacken som omfattar två elvavåningshus med totalt 118 lägenheter, en vacker innergård i soligt läge och ett parkeringsgarage i två plan.

Projekt: Stallbacken etapp 2
Adress: Trandögatan 3, Borås

Allmän info

Intresset för Stallbacken etapp 1 har varit rekordstort. Efterfrågan på lägenheterna i etapp 2 är minst lika stor.

I en av Borås mest attraktiva och centrala stadsdelar, Vasastaden, på Druvefors alldeles intill den grönskande Druveforskullen uppför Cernera Brf Stallbacken som omfattar två elvavåningshus med totalt 118 lägenheter, en vacker innergård i soligt läge och ett parkeringsgarage i två plan.

Alla lägenheter får genomtänkta planlösningar, stort ljusinsläpp, högt i tak och rymliga inglasningsbara balkonger eller uteplatser. Bilen eller cykeln parkerar du torrt och tryggt i garaget och tar hissen direkt upp till ditt våningsplan – bekvämt och säkert.

Visionsbilderna ovan visar hur projektet kan komma att se ut. 

Säljstart för bostäderna i etapp 2 som omfattar 59 lägenheter inleddes under hösten 2016 och vi räknar med att det första lägenheterna i etappen blir klara för inflyttning i slutet av 2018.

Läs mer på www.stallbackenboras.se

Kort fakta

Antal planerade bostäder: 118 bostäder 
Total bostadsarea: Ca 8 000 kvm 
Projektstart: 2016 
Arkitekt: QPG Arkitekter 
Ägarandel: 100 %

Projekt: Stallbacken etapp 2
Adress: Trandögatan 3, Borås

Kontaktperson

Felix Smith Försäljningschef bostad Telefon: 033-29 01 91 Mobil: 0738-21 01 21 felix.smith@cernera.se

Lediga lokaler i denna fastighet: