Stallbacken etapp 1

I en av Borås mest attraktiva och centrala stadsdelar, Vasastaden, på Druvefors alldeles intill den grönskande Druveforskullen uppför Cernera Brf Stallbacken som omfattar två elvavåningshus med totalt 118 lägenheter, en vacker innergård samt ett parkeringsgarage i två plan.

Projekt: Stallbacken etapp 1
Adress: Trandögatan 3, Borås
Arkitekt: QPG Arkitekter

Allmän info

I en av Borås mest attraktiva och centrala stadsdelar, Vasastaden, på Druvefors alldeles intill den grönskande Druvefors uppför Cernera Brf Stallbacken som omfattar två elvavåningshus med totalt 118 lägenheter, en vacker innergård samt ett parkeringsgarage i två plan. Lägenheterna får hög modern standard och samtliga är utrustade med generösa balkonger eller uteplatser. Som tillval kan du välja att få din balkong inglasad.

Parkera bilen eller cykeln torrt och tryggt i garaget och ta hissen direkt upp till ditt våningsplan – bekvämt och säkert.

Visionsbilderna ovan visar hur projektet kan komma att se ut när det är klart. 

Säljstart för bostadsrätterna i Stallbacken etapp 1 som omfattar 59 lägenheter inleddes under våren 2016 och vi räknar med att de första lägenheterna är klara för inflyttning till sommaren 2018.

Läs mer på www.stallbackenboras.se

Kort fakta

Antal planerade bostäder: 118 bostäder 
Total bostadsarea: Ca 8 000 kvm 
Projektstart: 2016 
Arkitekt: QPG Arkitekter 
Ägarandel: 100 %

Projekt: Stallbacken etapp 1
Adress: Trandögatan 3, Borås
Arkitekt: QPG Arkitekter

Kontaktperson

Felix Smith Försäljningschef bostad Telefon: 033-29 01 91 Mobil: 0738-21 01 21 felix.smith@cernera.se