Maskrosen

Adress: Humlegatan 15, 504 51 Borås, Sverige

Maskrosen är ett modernt företagshus, välexponerat utmed riksväg 40 och strategiskt beläget i Katrinedal, Borås. Området är mycket lättillgängligt, med fem minuters gångavstånd till centrum och direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27. Här finns även busshållplats med bra förbindelser samt väl utbyggda cykelvägar. Annelundsparken, som bjuder in till sköna lunchpromenader, är en härlig grön granne.

Allmän info
I Maskrosen har vi tagit stor hänsyn till både inre och yttre miljö. Resultatet är en fastighet om cirka 6 000 kvm med ljusa och luftiga ytor som inspirerar till kreativitet, starka idéer, bra möten och goda affärer. Vårt parkeringshus Humlan ligger i direkt anslutning till fastigheten.

Katerinedal
Katrinedal ligger vackert intill Annelundsparken med fina strövområden men också mycket centralt med goda förbindelser till centrum. Området, som ligger i direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27, har vuxit upp runt Sandwalls gamla bryggeri och Borås tekoindustri. I dag har Cernera en stark närvaro i Katrinedal och erbjuder en stor variation av öppna och ljusa kontor i fastigheter från olika epoker.

I området finns mycket goda parkeringsmöjligheter, bland annat i vårt eget parkeringshus Humlan. Här finns även lunchrestauranger, ett flertal gym, bilverkstad, läkarmottagning och mycket mer. Området har ett bra exponeringsläge för business to business.

Närservice
I området finns det mesta man kan önska sig, bland annat lunchrestauranger, gym, företagshälsovård och bra bussförbindelser. Dessutom ligger Borås centrum endast en kort promenad bort.

Teknisk info
Fjärrvärme, komfortkyla, personhiss, godshiss och källsortering. Internetanslutning via fibernät.