Rymligt kontor med fantastiskt ljusinsläpp

Belägen utmed Viskans porlande vatten och ett stenkast från Borås mest centrala delar ligger vår fastighet Forsen som nu har en anrik lokal ledig. Med öppna och ljusa ytor om 1026 kvm ryms 52 arbetsstationer i inspirerande och modern miljö. Gediget kök, rymliga mötesrum och öppna ytor för umgänge är några av de bekvämligheter som väntar dig och ditt företag på Druveforsvägen 32.

Vi gillar nytänkande idéer och det finns stora möjligheter till innovativ design, flexibel planlösning och inbjudande inredning. Man ska må bra av att gå till jobbet och en trevlig lokal är en stor del av den känslan.

Vi förstår vikten av en inspirerande arbetsplats som motiverar och skapar trivsel - och vi vet av erfarenhet att det i sin tur återspeglas i resultatet tack vare effektiva medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Låt oss hjälpa dig att hitta och optimera din nya lokal. Det är ju trots allt det som är vårt jobb - att underlätta ditt!

Varmt välkommen till Borås bästa fastighetsbolag.

Ladda ner produktblad

KVM: 1026
Fastighet: Forsen
Adress: Druveforsvägen 32, Borås
Arkitekt: Nils Nordmark

Läge

Forsen ligger vackert invid Viskan i stadsdelen Druvefors, bara några minuters gångväg från Borås centrum. Busshållplats med bra förbindelser finns precis utanför fastigheten och anslutningar till riksväg 40, 41 och 27 nås med bil på bara någon minut. Intill fastigheten ligger ICA Maxi, Burger King, apotek och annan handel. I närområdet ligger även Åhaga, som erbjuder attraktiva lokaler för mässor och större konferenser.

Allmän info

Fastigheten rymmer ljusa och luftiga kontors- och verksamhetsytor på totalt cirka 7 000 kvm. Markparkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

I närområdet finns bland annat lunchrestauranger, dagligvaruhandel, apotek och bra bussförbindelser. Borås centrum ligger endast en kort promenad bort.

Teknisk info

Fjärrvärme, komfortkyla och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Fastighet: Forsen
Adress: Druveforsvägen 32, Borås
Arkitekt: Nils Nordmark

Kontaktperson

Patrik Hjert Kund-/uthyrningsansvarig Telefon: 033-29 01 92 Mobil: 0709-26 81 68 patrik.hjert@cernera.se

Fler lediga lokaler i denna fastighet: