Öppen och rymlig lokal i bra läge

I företagshuset Armbåga finns en stor och välplanerad lokal på 820 kvm tillgänglig för uthyrning. Byggnaden har en stark arkitektonisk karaktär vilket även genomsyrar lokalens stora ytor. I den öppna delen finns det gott om utrymme för kontorslandskap. Utöver det finns det flera ljusa rymliga kontor och ett kök med allt man behöver. Lokalerna är anpassningsbara utefter era önskemål och erbjuder optimala förutsättningar för både möten och konferenser.

Trafikförbindelserna är smidiga och det går väldigt enkelt att ta sig ut på R40. Det är även cykelavstånd både till Knalleland och Centrum med otroligt dina cykelvägar. Armbåga ligger nära naturreservatet Rya Åsar, ett område perfekt för friluftsaktiviteter, en promenad eller team building i en inspirerande miljö.

När det gäller utformning av lokaler är det i princip endast din fantasi som sätter gränsen. Vi hjälper dig gärna att anpassa lokalen utefter dina önskemål. Många småkontor, öppet kontorslandskap, en loungeavdelning eller något helt annat. Vi gillar nytänkande idéer och det finns stora möjligheter till innovativ design, flexibel planlösning och inbjudande inredning. Man ska må bra av att gå till jobbet och en trevlig lokal är en stor del av den känslan.

Vi förstår vikten av en inspirerande arbetsplats som motiverar och skapar trivsel - och vi vet av erfarenhet att det i sin tur återspeglas i resultatet tack vare effektiva medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Låt oss hjälpa dig att hitta och optimera din nya lokal. Det är ju trots allt det som är vårt jobb - att underlätta ditt!

Varmt välkommen till Borås bästa fastighetsbolag.

Ladda ner produktblad

KVM: 820
Fastighet: Armbåga
Adress: Armbågavägen 1-3, Borås
Byggår: 1898
Arkitekt: Lars Kellman

Läge

Armbåga 1 ligger i ett kommersiellt attraktivt område i Knalleland, nära Borås Arena. Fastigheten byggdes 1898 med tillbyggnader 1909 och 1915. På 1990-talet renoverades den till kontors-och industrihotell.

Allmän info

Fastigheten Armbåga rymmer kontors- och lagerytor om drygt 7 300 kvm. Kontorsytorna är moderna och väl uppdaterade. Lagerytorna är flexibla och det finns både lastbrygga, hissar samt port i marknivå. Det finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet.

Närservice

I närområdet hittar du restauranger, gym, handel, dagligvaruhandel, apotek och Borås Arena. Bra bussförbindelser finns.

Teknisk info

Fjärrvärme, komfortkyla och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Fastighet: Armbåga
Adress: Armbågavägen 1-3, Borås
Byggår: 1898
Arkitekt: Lars Kellman

Kontaktperson

Patrik Hjert Kund-/uthyrningsansvarig Telefon: 033-29 01 92 Mobil: 0709-26 81 68 patrik.hjert@cernera.se

Fler lediga lokaler i denna fastighet: