Kontors- och verksamhetsytor

K7 är företagshuset för dig som vill verka i en flexibel, kreativ miljö med ett inspirerande arbetsklimat. Just nu har vi lediga verksamhetsytor på upp till 150 kvm på våning 3. 

När det gäller utformningen har du alla möjligheter. Med oss som kreativ part utvecklar vi tillsammans den optimala lokalen - allt från planlösning till design och inredning. Vårt mål är en arbetsmiljö som maximerar effektivitet, motivation och trivsel hos dig och dina medarbetare. 

I K7 finns fina konferensmöjligheter och tillgång till en härlig takterrass med utsikt över Borås.

Ladda ner planritning

KVM: 150
Fastighet: K7
Adress: Katrinedalsgatan 13, Borås

Läge

K7 är ett attraktivt företagshus, välexponerat och strategiskt beläget i Katrinedal, Borås. Fastigheten är lättillgänglig, med cirka 10 minuters gångavstånd till centrum och direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27. Här finns även busshållplats med bra förbindelser samt väl utbyggda cykelvägar. Annelundsparken, som bjuder in till sköna lunchpromenader, är en härlig grön granne.

Allmän info

Fastigheten rymmer nyrenoverade, luftiga och smakfullt planerade kontors- och verksamhetsytor på totalt cirka 7 000 kvm. Markparkering och garage finns i anslutning till fastigheten.

Katerinedal

Katrinedal ligger vackert intill Annelundsparken med fina strövområden men också mycket centralt med goda förbindelser till centrum. Området, som ligger i direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27, har vuxit upp runt Sandwalls gamla bryggeri och Borås tekoindustri. I dag har Cernera en stark närvaro i Katrinedal och erbjuder en stor variation av öppna och ljusa kontor i fastigheter från olika epoker.

I området finns mycket goda parkeringsmöjligheter, bland annat i vårt eget parkeringshus Humlan. Här finns även lunchrestauranger, ett flertal gym, bilverkstad, läkarmottagning och mycket mer. Området har ett bra exponeringsläge för business to business.

Närservice

I området finns det mesta man kan önska sig, bland annat lunchrestauranger, gym, företagshälsovård och bra bussförbindelser. Dessutom ligger Borås centrum endast en kort promenad bort.

Teknisk info

Fjärrvärme, komfortkyla, personhiss, godshiss och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Fastighet: K7
Adress: Katrinedalsgatan 13, Borås

Kontaktperson

Patrik Hjert Kund-/uthyrningsansvarig Telefon: 033-29 01 92 Mobil: 0709-26 81 68 patrik.hjert@cernera.se

Fler lediga lokaler i denna fastighet: