K7 Community - kontorshotell på Katrinedal

I vårt kontorshotell K7 Community skapas framtidens kontor tillsammans med dig som hyresgäst. En miljö för samarbete, kreativitet och effektivitet. I K7 Community ingår allt, inklusive fibernät, i en fast månadskostnad som baseras på hyrd kontorsyta.

- Aktivitetsbaserad arbetsmiljö

- Mötesplats för affärer och nätverkande

- Konferensmöjligheter

- Takterrass med utsikt över Borås

När det gäller utformning av lokaler är det i princip endast din fantasi som sätter gränsen. Vi hjälper dig gärna att anpassa lokalen utefter dina önskemål. Många småkontor, öppet kontorslandskap, en loungeavdelning eller något helt annat. Vi gillar nytänkande idéer och det finns stora möjligheter till innovativ design, flexibel planlösning och inbjudande inredning. Man ska må bra av att gå till jobbet och en trevlig lokal är en stor del av den känslan.

Vi förstår vikten av en inspirerande arbetsplats som motiverar och skapar trivsel - och vi vet av erfarenhet att det i sin tur återspeglas i resultatet tack vare effektiva medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Låt oss hjälpa dig att hitta och optimera din nya lokal. Det är ju trots allt det som är vårt jobb - att underlätta ditt!

Varmt välkommen till Borås bästa fastighetsbolag.

 

Ladda ner produktblad

KVM: 12 - 28
Fastighet: K7
Adress: Katrinedalsgatan 13, Borås

Läge

K7 är ett attraktivt företagshus, välexponerat och strategiskt beläget i Katrinedal, Borås. Fastigheten är lättillgänglig, med cirka 10 minuters gångavstånd till centrum och direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27. Här finns även busshållplats med bra förbindelser samt väl utbyggda cykelvägar. Annelundsparken, som bjuder in till sköna lunchpromenader, är en härlig grön granne.

Allmän info

Fastigheten rymmer nyrenoverade, luftiga och smakfullt planerade kontors- och verksamhetsytor på totalt cirka 7 000 kvm. Markparkering och garage finns i anslutning till fastigheten.

Katerinedal

Katrinedal ligger vackert intill Annelundsparken med fina strövområden men också mycket centralt med goda förbindelser till centrum. Området, som ligger i direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27, har vuxit upp runt Sandwalls gamla bryggeri och Borås tekoindustri. I dag har Cernera en stark närvaro i Katrinedal och erbjuder en stor variation av öppna och ljusa kontor i fastigheter från olika epoker.

I området finns mycket goda parkeringsmöjligheter, bland annat i vårt eget parkeringshus Humlan. Här finns även lunchrestauranger, ett flertal gym, bilverkstad, läkarmottagning och mycket mer. Området har ett bra exponeringsläge för business to business.

Närservice

I området finns det mesta man kan önska sig, bland annat lunchrestauranger, gym, företagshälsovård och bra bussförbindelser. Dessutom ligger Borås centrum endast en kort promenad bort.

Teknisk info

Fjärrvärme, komfortkyla, personhiss, godshiss och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Fastighet: K7
Adress: Katrinedalsgatan 13, Borås

Kontaktpersoner

Patrik Hjert Kund-/uthyrningsansvarig Telefon: 033-29 01 92 Mobil: 0709-26 81 68 patrik.hjert@cernera.se

Mikael Pärleholt Förvaltningschef uthyrning lokaler Telefon: 033-29 01 97 Mobil: 0768-29 91 77 mikael.parleholt@cernera.se

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera.