Representativ kontorslokal i stilfull miljö

I Armbåga-huset finns det just nu en ledig kontorslokal på 310 kvm. De stora vackra fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp och tillsammans med den höga takhöjden skapas flexibla ytor. Den stilfulla miljön inspirerar till kreativitet och skapar trivsel. Lokalen kan anpassas efter egna önskemål och är optimal både för möten, konferenser och workshops. Den smakfullt renoverade lokalen har flera kontorsrum intill de gemensamma ytorna, som fungerar perfekt för antingen öppna kontorslandskap eller ett trevligt samlingsrum.

Lokalen ligger lättåtkomlig intill Knalleland med nära till både lunchrestauranger, promenadstråk och shopping. Mycket bra trafik- och bussförbindelser och gott om parkeringsmöjligheter utanför huset.

När det gäller utformning av lokaler är det i princip endast din fantasi som sätter gränsen. Vi hjälper dig gärna att anpassa lokalen utefter dina önskemål. Många småkontor, öppet kontorslandskap, en loungeavdelning eller något helt annat. Vi gillar nytänkande idéer och det finns stora möjligheter till innovativ design, flexibel planlösning och inbjudande inredning. Man ska må bra av att gå till jobbet och en trevlig lokal är en stor del av den känslan.

Vi förstår vikten av en inspirerande arbetsplats som motiverar och skapar trivsel - och vi vet av erfarenhet att det i sin tur återspeglas i resultatet tack vare effektiva medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Låt oss hjälpa dig att hitta och optimera din nya lokal. Det är ju trots allt det som är vårt jobb - att underlätta ditt!

Varmt välkommen till Borås bästa fastighetsbolag.

Ladda ner produktblad

 

KVM: 310
Fastighet: Armbåga
Adress: Armbågavägen 1-3, Borås
Byggår: 1898
Arkitekt: Lars Kellman

Läge

Armbåga 1 ligger i ett kommersiellt attraktivt område i Knalleland, nära Borås Arena. Fastigheten byggdes 1898 med tillbyggnader 1909 och 1915. På 1990-talet renoverades den till kontors-och industrihotell.

Allmän info

Fastigheten Armbåga rymmer kontors- och lagerytor om drygt 7 300 kvm. Kontorsytorna är moderna och väl uppdaterade. Lagerytorna är flexibla och det finns både lastbrygga, hissar samt port i marknivå. Det finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet.

Närservice

I närområdet hittar du restauranger, gym, handel, dagligvaruhandel, apotek och Borås Arena. Bra bussförbindelser finns.

Teknisk info

Fjärrvärme, komfortkyla och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Fastighet: Armbåga
Adress: Armbågavägen 1-3, Borås
Byggår: 1898
Arkitekt: Lars Kellman

Kontaktperson

Patrik Hjert Kund-/uthyrningsansvarig Telefon: 033-29 01 92 Mobil: 0709-26 81 68 patrik.hjert@cernera.se

Fler lediga lokaler i denna fastighet: