Knalleporten

Knalleporten har ett välexponerat och strategiskt mycket bra läge utmed Norrby Långgata och Bäckeskogsgatan. Fastigheten ligger vid en av Borås mest trafikerade rondeller och på gångavstånd till såväl Knalleland som Borås centrum. Det är enkelt att nå Knalleporten med såväl bil som cykel.

 

Fastighet: Knalleporten
Adress: Bäckeskogsgatan 1, Borås

Allmän info

Fastigheten rymmer Knalleportens köpcentrum och har butiksytor på totalt omkring 8 500 kvm – cirka 7 000 kvm på Bäckeskogsgatan 1 och cirka 1 500 kvm på Bäckeskogsgatan 3. Butikerna har egna entréer i markplan samt bra skylt- och exponeringsmöjligheter mot Bäckeskogsgatan och Norrby Långgata, som med cirka 20 000 passerande fordon varje dag är en viktig pulsåder genom Borås. Fastigheterna är en naturlig blickpunkt i området. I Knalleportens köpcentrum samlas företag och butiker som passar in i de tre koncepten hus, hem och fritid. Inom området finns det gott om parkeringsplatser.

Närservice

I närområdet finns restauranger, gym, handel, dagligvaruhandel och apotek. Fastigheten ligger på gångavstånd till både Knalleland och Borås centrum.

Teknisk info

Fjärrvärme, komfortkyla, personhiss och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Fastighet: Knalleporten
Adress: Bäckeskogsgatan 1, Borås

Kontaktpersoner

Patrik Hjert Kund-/uthyrningsansvarig Telefon: 033-29 01 92 Mobil: 0709-26 81 68 patrik.hjert@cernera.se

Mikael Pärleholt Förvaltningschef uthyrning lokaler Telefon: 033-29 01 97 Mobil: 0768-29 91 77 mikael.parleholt@cernera.se