Balkongliv i kvadrat

Balkongliv i kvadrat

Royal Oak – Hyresrätter i Kungsängen, Jönköping

I det moderna området Kungsängen planeras nu 85 ljusa hyresrätter med öppen planlösning. I Royal Oak bor du elegant i ett hus med mäktig ekfasad, beläget i ett vackert och lugnt läge. Varje bostad har en egen och lite extra rymlig balkong eller uteplats – som kan möbleras och trivas på.

I kvarteret finns allt du behöver och lite till. Åt ena hållet går det att njuta av en sällsynt utsikt över Jönköping och Vättern. I motsatt riktning tornar Bondbergets vackra skog upp sig, bara några meter ovanför Royal Oak. I naturreservatet finns snirklande stigar, stora ekar, utsiktsplatser och en skidbacke i närliggande bostadsområdet Ekhagen. Men Kungsängen har inte bara vacker natur, utsikt och spännande arkitektur.

Här finns även ett modernt gym på 945 kvadratmeter, en populär sushirestaurang, vårdcentral, förskola och en stadsbuss-linje som går med täta mellanrum in till stan. Vill du istället ta cykeln rullar du lätt i nerförsbacke till centrum och stranden, på under en kvart. Välkommen till en bekväm vardag med närhet till det mesta. Och njut av ett soligt liv på balkongen.

 

Fakta

AdressKungsängsvägen 9, Jönköping
Antal bostäder85 bostäder
BoendeformLägenhet
UpplåtelseformHyresrätt

Kontakt Cernera

Felix Smith Felix Smith
Projektutvecklare
Cernera
Mobil: 073-821 01 21
felix.smith@cernera.se

Intresseanmälan

Jag vill att ni kontaktar mig.

Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter