23 april 2024 08:45

Unionen tecknar grönt hyresavtal i moderna kontorslokaler med Cernera

Unionen tecknar grönt hyresavtal i moderna kontorslokaler med Cernera

Cernera har tecknat ett nytt hyresavtal med Unionen för ett nytt kontor om ca 440 kvadratmeter. Lokalen, i fastigheten Näckrosen, belägen på Katrinedal, kommer nu att anpassas enligt verksamhetens specifika behov.

    – Vi är glada att erbjuda Unionen en modern lokal som de tillsammans med Cerneras arkitekt anpassat efter deras behov. säger Oskar Malmén, vd på Cernera.

Fastigheten Näckrosen 4 är strategiskt placerad med gång- och cykelavstånd till Borås centrum och har direkt kontakt med de stora riksvägarna. Dessutom ligger fastigheten invid en tätt trafikerad busshållplats, vilket gör det till en idealisk plats för anställda och besökare. Fastigheten erbjuder även en rad faciliteter och bekvämligheter, inklusive ett nyrenoverat STC-gym och i närområdet finns bland annat lunchrestauranger, gym, affär samt apotek. Under 2023 installerade Cernera solceller och gjorde flertalet andra energiåtgärder i fastigheten.

    – Vårt mål är att skapa levande arbetsplatser som gör våra hyresgästers lokaler attraktiva och bidrar till en hållbar stadsutveckling. Vi ser fram emot att välkomna Unionen till deras nya kontor under hösten 2024, avslutar Oskar Malmén.