28 mars 2024 08:12

Ny vårdcentral till Cerneras lokaler i Borås

Praktikertjänst öppnar en ny vårdcentral i Cerneras lokaler på Druvefors, Borås. Lokalen omfattar 439 kvadratmeter och beräknas vara klar för inflyttning under tredje kvartalet 2024. Området har sett en stor förändring de senaste åren med ökad befolkning och utvidgning av Borås centrum.

Ny vårdcentral till Cerneras lokaler i Borås

Praktikertjänst, Sveriges största privata vårdgivare, utökar antalet mottagningar i Borås och öppnar vårdcentral i Cerneras lokaler i Druvefors, Borås. Avtalet omfattar 439 kvadratmeter lokal där beräknad inflyttning kommer ske tredje kvartalet 2024.

En av Borås hetaste stadsdelar Druvefors har sett en stor förändring bara de senaste åren. Borås centrum har utvidgats till att vävas samman med Druvefors där vi sett en stor tillbyggnad av bostäder, bland annat av Cernera. Praktikertjänsts vårdcentral stärker upp serviceutbudet i området.

    – Vi är glada att kunna erbjuda Boråsarna en vårdcentral i fina lokaler i ett vackert läge utmed ån Viskan, säger Carina Ringqvist, Fastighetsstöd Praktikertjänst. Här kommer vi förutom vårdcentral även erbjuda BVC.

Lokalerna om 439 kvadratmeter på Druveforsvägen 32 i Borås kommer nu genomgå en anpassning till vårdcentral och beräknas öppna under tredje kvartalet 2024.

    – Med en befolkningsökning på omkring 75% i området de senaste tio åren, ser vi etableringen av en vårdcentral som ett viktigt tillskott till serviceutbudet. Vi är glada att kunna erbjuda attraktiva och ändamålsenliga lokaler i ett strategiskt läge till Praktikertjänst, säger Oskar Malmén, vd för Cernera.

Om fastigheten
Forsen ligger vackert invid Viskan i stadsdelen Druvefors, bara några minuters gångväg från Borås centrum. Busshållplats med bra förbindelser finns precis utanför fastigheten och anslutningar till riksväg 40, 41 och 27 nås med bil på bara någon minut. Intill fastigheten ligger ICA Maxi, Burger King, apotek och annan handel. I närområdet ligger även Åhaga, som erbjuder attraktiva lokaler för mässor och större konferenser. I fastigheten finns ytterligare lokaler för uthyrning.